Om oss

Vi vet at hele bransjen har lidd de siste årene fra det faktum at mange skruppelløse spillere gikk inn og utførte rene fusjonsjobber. Taktakere har dårlig rykte, og vi arbeider aktivt med vasking. Vi leverer alltid perfekte jobber for et rimelig beløp, og fremfor alt – vi gir alltid en garanti på våre job. 

Som en ekstra sikkerhet for deg som kunde, tilbyr vi deg også en kontakt med tidligere kunder som har ansatt oss. Referanser og godt vitnesbyrd er den beste måten å avhjelpe de dårlige og ubestemte taktakene i omløp, og vi føler oss trygge i vår virksomhet. 

At så mange tidligere kunder er klare til å anbefale oss, aksepterer vi som kvittering at vi gjør det riktige, og vi håper at i fremtiden vil du være en av våre referanser for å gi oss dine gode karakterer.

Garanti på arbeidsplassen og kontakt med tidligere kunder er A og O, da det gjelder håndverksindustrien generelt og taktekking i særdeleshet.

Ta vare på ditt takk og hold den i lang tid – kontakt oss i dag. Vi holder alltid det vi lover. 

 

Stavangertaktekker.no er formidler av byggeoppdrag i Stavanger. Våre partners har lang og bred erfaring med å jobbe med taktekking, taktekking og en rekke andre relaterte tjenester. 

Vi tar vare på hele prosessen med kartong, renovering eller utskifting av lekket, metallplater, isolasjon og taktekking. Vi kan også bidra til å endre vinduer og dører, samt fasadrenovering. 

Vi tilbyr våra tjenestet til både privat personer og bedrifter. Uansett omfanget av oppdraget, er du som kunde alltid i sentrum og med i arbeidet. Alle oppgaver er unike, men som kunde av oss er du alltid garantert et arbeid av høyeste kvalitet.

Kontakt / Befaring / Tilbud

Fortell oss kort hva vi kan hjelpe deg med.

Tilbud / Befaring

Tilbud / Befaring